Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
24 de febrer del 2020
El CEVOL Torredembarra sua de valent per emportar-se 2 punts de la pista del Barberà (2-3)
Els torrencs es mantenen segons, però veuen com el Sabadell s’apropa a quatre punts després del triomf contra l’Olot
El CEVOL Torredembarra ha aconseguit una treballada victòria a la pista del CV Barberà, que tot i estar a la part baixa de la classificació, ha demostrat que la permanència és una causa igual o més important que la de disputar els play-off d’ascens a la Superlliga 2. La necessitat els ha conduït a sumar un punt contra l’equip del Baix Gaià, que ha salvat un 2 a 0 en contra guanyant tres sets seguits.

Alberto Herrero, jugador del CEVOL, ha reconegut que l’equip ni ha tingut el seu millor dia, però que tot i això, ha estat capaç de guanyar un partit que tenia perdut. Tanmateix, ha destacat el gen competitiu del planter, que li permet salvar qualsevol tipus de situació, per molt difícil que sigui.

Els locals han sorprès l’equip de Christian Vives en el primer i el segon set, imposant-se per 25 a 23 i 25 a 19. La reacció dels visitants ha arribat en el moment crucial del partit, guanyant el tercer set per un ajustadíssim 24 a 26. La igualtat ha tornat a marcar el quart set, que els torrencs s’han tornat a endur per només dos punts de diferència (26 a 28). I en el cinquè i últim set, han fet valdre la seva experiència per certificar el triomf amb un marcador de 5 a 15.

El CEVOL es manté 2n amb 45 punts, però veu com el Sabadell li retalla un punt gràcies al triomf contra l’Olot (0-3) i se situa a quatre unitats. D’altra banda, la diferència amb el líder, el San Roque Batán, augmenta fins als tres punts després que aquest també hagi superat al Tren de Sòller (3-0).

El pròxim diumenge, els torrencs reben a un Vòlei Manresa que també s’està jugant la permanència en la categoria, tot i que ho faran a casa, al Pavelló Els Caus, a partir de les 10.00 h.
Alberto Herrero, jugador del CEVOL
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla