Esports
Foto: AA Catalunya
25 de febrer del 2020
Aina Calbó, bronze en el llançament de disc al Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Menors
L’atleta d’Ardenya fa marca persona i ja pensa en els 60 m tanques del Campionat d’Espanya Sub18.
L’atleta Aina Calbó ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Menors, que s’ha celebrat a Castelló aquest cap de setmana. La rierenca ha assolit la 3a plaça en la prova de llançament de disc (1 kg) en la categoria Sub18, una fita que no s’esperava, com així ha reconegut en declaracions a Altafulla Ràdio.

I és que Calbó era una de les atletes de primer any, mentre que la majoria de participants eren de segon any. Per si no hi hagués prou, també ha superat la seva marca individual amb una distància de 39 metres i 35 centímetres. La campiona de la prova, Nneka Naomey (Cueva de Nerja-UMA), ha llançat el disc quatre metres més endavant, mentre que la segona ho ha fet a tres metres.

Per l’atleta d’Ardenya, la medalla de bronze que ha aconseguit en el Campionat d’Espanya és una motivació, que ratifica que “els entrenaments i l’esforç que hi dedico” tenen els seus resultats. Per tant, el resultat l’ajudarà a preparar les pròximes competicions de llançament de disc, que ja seran a l’aire lliure, amb el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Tarragona com una de les més rellevants en el seu calendari.

Aina Calbó, però, encara no ha tancat la temporada en pista coberta perquè participarà en el Campionat d’Espanya Sub18, que tindrà lloc a València del 7 al 8 de març. L’atleta de l’Agrupació Atlètic Catalunya competirà en els 60 metres tanques, a la cerca d’un bon resultat com el que ha aconseguit en els llançaments llargs de menors.
Aina Calbó, atleta de l'AA Catalunya
Aina Calbó, atleta de l'AA Catalunya
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla