26 de febrer del 2020
Anna Ortiz es classifica per als 1/4 de final de la 2a prova del circuit ‘MARCA Jóvenes Promesas’
L’altafullenca s’enfrontarà a la guanyadora del duel entre Paula Cabrer i Ana Schultz
La tenista Anna Ortiz s’ha classificat per als quarts de final de la 2a prova del circuit ‘MARCA Jóvenes Promesas’ que s’està disputant a les pistes de la Federació Andalusa de Tenis, a Sevilla, després de vèncer a la russa Madlena Orlova per 6 a 3 i 6 a 2 aquest dimecres al matí.

L’altafullenca ha tingut un partit més plàcid respecte al dels setzens de final contra Macarena Cánovas, a la qual va vèncer al tie-break en un partit de màxima igualtat. Ortiz va guanyar el primer set per 6 a 0, mentre que la seva rival va endur-se el segon per 6 a 7, un marcador que es repetiria en el tercer i últim set, però a favor de la tenista del Club Tennis Tarragona.

Anna Ortiz ja espera en els quarts de final a la guanyadora del duel entre Paula Cabrer i Ana Schultz. El seu objectiu és arribar a la gran final i optar al títol d’aquesta segona prova del circuit ‘MARCA Jóvenes Promesas’, un dels que té més prestigi en el panorama nacional.