Esports
Foto: Ajuntament d'Amposta
26 de febrer del 2020
Nou repte per al Catllar femení a la pista de l’Amposta
Les catllarenques posen a prova la seva imbatibilitat contra un rival que només ha perdut un partit de dotze possibles
El CFS El Catllar Atlètic femení torna a la competició amb un duel igual o més exigent que el que va tenir fa quinze dies contra el Futsal Lleida, repetint el 2 a 2 que havia aconseguit en la primera volta a la capital de la Terra Ferma. Davant l’Amposta, 3r classificat i el rival que visita aquest diumenge a les 20.00 h, també intentarà sumar, com a mínim, el punt aconseguit al Pavelló d’Altafulla el passat 12 d’octubre.

Les catllarenques són setenes amb 15 punts, amb deu menys que el seu contrincant. En les darreres tres jornades han aconseguit dos empats i una victòria, recuperant les bones sensacions que havien ofert a l’inici del curs. Per tant, són optimistes per treure un bon resultat contra un rival que només ha perdut un partit de dotze possibles. Tot i això, es troba a set punts de l’ascens directe.

El tècnic, Lluis Jové, ha assegurat que espera un partit igualat, on els dos equips tindran opcions de guanyar. Malgrat que l’horari no és el més idoni, totes les jugadores estan disponibles per intentar donar la sorpresa contra el flamant campió de la Copa Tarragona.

Les del Baix Gaià hauran de vigilar amb Laura Roso, màxima golejadora de les locals amb 9 gols. Paula Sánchez i Lidia Navarro la segueixen amb 5 i 4, respectivament.
Lluis Jové, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla