Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
27 de febrer del 2020
Els Atletes d’Altafulla inauguren una temporada de canvis a la secció trail
La Cursa de Tardor d’Altafulla no forma part del calendari de la Lliga Trail TGN Nord després d’haver estat present en el circuit els últims tres anys
La secció Trail dels Atletes d’Altafulla ja ha inaugurat la temporada 2020, una temporada on la Lliga Trail TGN Nord no serà l’única competició on participarà, com així ha succeït en els últims tres anys. Miquel Sánchez, responsable de la secció, ha explicat en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports, que els atletes també participaran en el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre i en el Circuit Camp de Tarragona.

El motiu més important pel qual els Atletes d’Altafulla han decidit fer el salt a aquestes dues competicions és “conèixer llocs diferents” després de tres anys on han realitzat pràcticament les mateixes curses, ha assegurat Miquel Sánchez. Els nous circuits els exigiran un millor preparació respecte a la qual havien de realitzar per a les proves de la Lliga Trail TGN Nord.

Tot i això, Sánchez ha insistit que els altafullencs seguiran participant en la competició en la qual s’han coronat tres vegades campions de la classificació general per equips, sobretot a les que acolliran altres demarcacions del Baix Gaià com a la Pobla de Montornès, el 5 d’abril; Roda de Berà, el 10 de maig; el Catllar, el 16 de maig; Creixell, el 26 de juliol; i la Riera, el 13 de desembre.

Cal destacar que la Cursa de Tardor que organitzen els Atletes d’Altafulla no forma part del calendari de la 4a edició de la Lliga Trail TGN Nord. Miquel Sánchez, responsable de la secció trail, ha explicat que l’entitat ha pres aquesta decisió perquè “l’any passat van haver situacions on els interessos dels corredors no es van protegir”, una de les bases fonamentals que s’havia marcat l’organització a l’hora de crear la competició.

La Lliga Trail TGN Nord començarà el pròxim diumenge 8 de març amb la Cursa Trail de l’Arboç, que precisament va ser una de les proves que va generar més polèmica el 2019. Pels Atletes d’Altafulla, aquesta serà la següent cita en el seu calendari.

La resta de proves de la competició tindran lloc a Bràfim, el 15 de març; Prades, el 2 de maig; la Selva del Camp, el 24 de maig; el Vendrell, el 14 de juny; l’Albiol, el 21 de juny; la Filirun del Vendrell, el 29 d’agost; la Serra del Montsant, el 17 d’octubre; Ulldemolins, el 15 de novembre; i Colldejou, el 20 de desembre.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail dels Atletes d'Altafulla
Miquel Sánchez, responsable secció Trail dels Atletes d'Altafulla
Miquel Sánchez, responsable secció Trail dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla