Esports
Foto: Kàrting Altafulla
27 de febrer del 2020
El VIII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla dona el tret de sortida aquest diumenge
Els pilots gaudiran de comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes, podi i trofeus per tots els grups
El Kàrting Altafulla inaugura aquest diumenge 1 de març el VIII Campionat Amateur, la seva competició més popular entre els pilots del Baix Gaià i les comarques del voltant. L’edició d’enguany consta de sis proves, una menys que la del 2019 i una més respecte al 2018.

Enguany, l’organització manté la classificació dels Rookie, per aquells participants que siguin nouvinguts al campionat, i la categoria + 85 kg, que tenen un desavantatge respecte a la resta de pilots.

Com és habitual, la competició compta amb tota mena de detalls com comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes, podi i trofeus per tots els grups i grans premis a la classificació final. Els pilots realitzaran una cursa a 25 voltes.

La resta de curses del VIII Campionat Amateur es duran a terme en els pròxims mesos. El GP2 se celebrarà el 5 d’abri; el GP3, el 10 de maig; el GP4, el 4 de juliol; el GP5, el 6 de setembre; i el GP6, el 18 d’octubre. D’altra banda, la tradicional Cursa de Resistència es durà a terme el 14 de juny, entre la tercera i la quarta prova del torneig domèstic.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla