Esports
Foto: CM Altafulla
27 de febrer del 2020
El CM Altafulla inicia les obres per instal·lar un sistema solar fotovoltaic
L’entitat organitza el torneig Pàdel & Vermut aquest diumenge 1 de març a les pistes del club
El CM Altafulla ha començat aquest dimecres 27 de febrer les obres per la instal·lació de plaques solars d’energia renovable. Aquesta mesura va ser aprovada en l’Assemblea extraordinària del passat 30 de novembre, on es va decidir invertir 18.000 euros per la instal·lació d’un sistema solar fotovoltaic que permetrà un estalvi de consum d’energia del 40%, com ha explicat el vicepresident de l’entitat, Marc Segura, en declaracions a Altafulla Ràdio.

El procés d’execució té previst un termini de menys d’una setmana, per tant es preveu que de cara al pròxim dimecres 4 de març les obres estiguin finalitzades. El temps estimat d’amortització del capital invertit serà de set anys.

Des del CM Altafulla aposten per polítiques de protecció del medi ambient i per això animen al consistori a realitzar mesures a nivell municipal per la preservació del medi ambient, tot i que, Marc Segura, reconeix que encara hi ha molt camí per recórrer en aquesta direcció.

D’altra banda, l’entitat organitza el torneig Pàdel & Vermut aquest diumenge 1 de març, a les 10:30 hores, a les pistes del club. El preu de participació és de 5€ per a socis i 8€ per als no socis, que inclouen la inscripció al torneig i un vermut artesà.
Marc Segura, vicepresident del CM Altafulla
Marc Segura, vicepresident del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla