Esports
27 de febrer del 2020
Els Lizards debuten a la Lliga Catalana de Flag Football aquest diumenge
Els torrencs s'enfronten als Bufals de Barcelona i als Fènix de Granollers
El Campionat de Catalunya de Flag Football, el torneig de copa de la Federació Catalana de Futbol Americà en aquesta modalitat, dona pas a la Lliga Catalana que comença aquest diumenge 1 de març a Terrassa, i que compta novament amb els Lizards de Torredembarra.

Lluis Pérez, president de l’entitat, ha explicat en declaracions a aquesta casa que l’objectiu per a aquest campionat és ratificar el bon rendiment que han demostrat fins ara, tot i que el factor sorpresa ja ha desaparegut.

Els llangardaixos grocs debuten contra els Bufals de Barcelona a les 11.50 h, mentre que el seu rival en el segon partit, que disputen a partir de les 12.45 h, és el Fènix de Granollers. Cal recordar que han guanyat els dos partits que han disputat contra els de la Ciutat Comtal. El més destacat, sens dubte, és el triomf en la final de la repesca, on van obtenir el bitllet per disputar la Final Four imposant-se per 20 a 19 en l’última jugada del partit.

Lluis Pérez, ha destacat que, tot i les dues victòries que van aconseguir, Bufals és un dels equips més forts de la competició. Quant als Fènix, ha reconegut que no tenen massa informació sobre com juguen i quins són els seus punts forts i els punts dèbils.

La segona jornada de la Lliga Catalana de Flag Football tindrà lloc el dissabte 14 de març, i els Lizards s’enfrontaran als Reus Imperials i als Rebelds Riudoms. Després d’aquests enfrontaments, encara hauran de disputar tres jornades el 29 de març, el 19 d’abril i 17 de maig.
Lluis Pérez, president dels Lizards
Lluis Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla