Esports
Foto: CD Tortosa
28 de febrer del 2020
El Roda de les grans ocasions amenaça al Tortosa
Els de Dani Sereno afronten una nova oportunitat per estrenar-se davant la seva afició
L’Atlètic Roda de Barà rep el Tortosa aquest dissabte, a les 17.30 h, en el partit corresponent a la 22a jornada del Grup 6 de Segona Catalana. Els rodencs segueixen a la cerca de la primera victòria com a local, la qual cosa no genera massa optimisme de cara al partit contra els de la capital del Baix Ebre. No obstant això, és precisament el bon rendiment que han demostrat contra els equips més forts de la categoria el que els dona el crèdit suficient per guanyar d’una vegada per totes davant la seva afició.

Cal recordar que el conjunt de Dani Sereno ja va ser capaç de guanyar al Tortosa en el partit de la primera volta disputat a l’Estadi Municipal Josep Otero (2-3). De fet, va ser el primer dels quatre equips que han aconseguit guanyar-lo aquesta temporada. L’últim va ser la Rapitenca, ara fa quatre jornades. En les tres següents s’ha desfet del Cambrils Unió, el Riudoms i la Cultural Bonavista.

Els tortosins són 3rs amb 40 punts, els mateixos que té la Rapitenca en la 2a plaça. Tots dos estan a quatre unitats del líder, el Gandesa. Per tant, necessiten seguir sumant de tres en tres a l’espera d’una ensopegada del conjunt gandesà. L’objectiu del Roda, però, és evitar-ho per una causa tan noble com és la permanència a la categoria.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla