04 de març del 2020
El Torredembarra suma un punt de prestigi davant l’Alforja (2-2)
El Catllar Atlètic continua en descens després de caure contra la Sénia per 7 gols a 3
El retorn a la competició en les categories de futbol sala ens ha brindat un empat de prestigi per al representant de més categoria del nostre territori. El Torredembarra ha esgarrapat un punt contra el segon classificat, l’Alforja, en un partit que tenia molt costa amunt quan només faltaven deu minuts.

Els torrencs perdien 0 a 2 quan Alejandro Mayral els ha permès entrar novament en la disputa pels punts en el 32’. Tot seguit, Eduardo José Montserrat ha aconseguit l’empat, que seria definitiu al final dels 40 minuts. El resultat els permet assaltar la 8a plaça amb 21 punts, i sis més que la zona de descens que marca el Futsal Valls, que compta amb un partit menys.

A Primera Divisió, el Catllar Atlètic ha caigut golejat a la pista del líder, la Sénia, per 7 gols a 3. Tot i que els locals sempre han anat per davant en el marcador, Daniel Serrano ha fet somiat als del Baix Gaià amb la gesta fent l’1 a 1 (18’), el 3 a 2 (23’) i el 5 a 3 (31’). Malauradament, els grocs han assegurat el triomf en els darrers minuts.

Els catllarencs, que segueixen a la cerca d’un nou entrenador –en aquest partit han estat dirigits pel tècnic del femení Lluis Jové, segueixen dins de les places de descens amb 17 punts, a tres de la permanència.

A Segona Divisió, el Roda de Berà ha vist frenada la ratxa positiva de les últimes jornades amb una derrota per 4 a 5 contra el tercer classificat, el filial de l’Inter Pallaresos. Els rodencs s’han posat per davant en dues ocasions. Primer amb l’1 a 0 de Rubén Olmo, i després amb el 3 a 2 gràcies a Eric Vaquero i Sergio Cidoncha. Els visitants han tornat a donar la volta al marcador, arribant fins al 3 a 5. José Manuel Morales ha anotat el quart gol dels locals en el 32’, però no han estat capaços de, com a mínim, salvar un punt.

Per la seva part, la Pobla de Montornès ha patit una golejada d’escàndol a la pista del millor equip de la categoria, la Pobla de Mafumet. Els poblencs han caigut per 18 a 1. Rodrigo Reyes ha estat l’únic golejador dels del Baix Gaià en fer el 3 a 1, quan obtenir un bon resultat encara era viable.

El Roda segueix 8è amb 19 punts, mentre que la Pobla cau a la 10a plaça amb 15 unitats. El filial del Catllar clou la classificació després de sumar la dotzena derrota del curs contra l’Huracans la Selva B per 5 a 8.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats