Esports
Foto: Marta Camps
09 de març del 2020
Marta Camps, doble medalla d’or en el Campionat d’Espanya Màster a Antequera
L’altafullenca s’ha imposat en els 800 i 1.500 metres de la categoria F50, tancat un mes de febrer excel·lent
L’atleta Marta Camps continua en estat de gràcia i segueix ampliant el seu palmarès després d’aconseguir dues medalles d’or en el Campionat d’Espanya Màster, que ha tingut lloc a Antequera (Màlaga) del 6 al 8 de març.

L’altafullenca s’ha imposat en les proves dels 800 metres i 1.500 metres de la categoria F50. En la primera ha superat a Maria del Carmen Pérez (CA Betta) i Fatima Romero (San Fernando) amb un temps de 2 minuts, 22 segons i 41 centèsimes, que a més, li ha permès firmar un dels rècords del campionat i millorar la seva marca personal.

Quant a la prova dels 1.500 metres, Marta Camps ha aturat el cronòmetre en 5 minuts, 1 segon i 84 centèsimes i ha creuat la línia de meta amb 10 segons d’avantatge respecte a la segona classificada, María López (Nogalte-Hogar Lumbreras). Antonia Álvarez (CAIM –TED) ha completat el podi ocupant la tercera plaça, quedant-se a poc més de 30 centèsimes de la medalla de plata.

D’aquesta manera, Camps completa un mes de febrer extraordinari. A les dues medalles d’or assolides en el campionat nacional, cal afegir les dues que havia aconseguit en el Campionat de Catalunya Màster en la modalitat dels 800 i els 3.000 metres. Prèviament, havia aconseguit l’or en el Campionat de Catalunya de Clubs Màster i l’argent en el Campionat d’Espanya de Clubs Màster amb el Barcelona Atletisme.

Quant a la torrenca Maria José Carabante, també ha realitzat una actuació excel·lent a Antequera. En el seu cas, s’ha emportat la medalla d’or en els 200 metres de la categoria F50 amb una marca de 28 segons i 80 centèsimes.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla