09 de març del 2020
L’Altafulla espanta els fantasmes contra l’Alcover i recupera el lideratge (4-1)
Àlex Cañas, de lliure directe, i Pol Inglès, asseguren el triomf en un partit dominat pels groc-i-negre de principi a fi
El CE Altafulla ha recuperat el lideratge del Grup 3 de Tercera Catalana després de golejar el CE Alcover en el partit corresponent a la 23a jornada de lliga. Els groc-i-negre han fet desaparèixer els fantasmes que han aparegut quan els visitants han anotat el 2 a 1, recordant el que havia succeït en la primera volta al Municipal Kiko Casilla, i han assolit els tres punts després de dos empats seguits a domicili.

L’equip de Raúl Tudela ha assumit el control del partit des del primer minut davant un Alcover més centrat a defensar i sortir al contraatac. D’aquesta manera, però, els blaugrana han creat les dues primeres oportunitats del partit. La més clara, centre ras al punt de penal on Oriol Plana, lliure de marca, no ha pogut connectar amb la pilota.

L’Altafulla ha contestat amb diverses ocasions, fins que Manuel Cobacho ha obert la llauna en el minut 27, assegurant un remat d’Achraf Maadi des de dins de l’àrea. El mateix Maadi ha estat l’autor del segon gol en l’inici del segon temps, un gol, però, que ha fet que els locals es relaxessin en excés. Els visitants ho han aprofitat per retallar diferències en el 61’ per mitjà d’Òscar Ferraz. El porter Alejandro Díaz ha salvat el primer xut, però no el segon.

Afortunadament, els groc-i-negre han contestat cinc minuts més tard amb un lliure directe des de la frontal de l’àrea executat per Àlex Cañas. El dorsal ‘11’ ha superat la barrera i ha deixat petrificat al porter, David Roig. El 3 a 1 ha fet molt de mal a l’Alcover, que ha vist com Pol Inglès, en la primera pilota que ha tocat, ha fet el quart i últim gol aprofitant l’assistència de Cobacho en el 72’.

El triomf situa a l’Altafulla com a nou líder del grup només una setmana després d’haver perdut aquest privilegi, gràcies a l’empat entre l’Atlètic Valls i el Llorenç (2-2). Els altafullencs visitaran el pròxim diumenge a la Joventut Bisbalenca amb un punt de marge respecte als de l’Alt Camp i cinc respecte a l’equip de Jordi Castro.