Esports
Foto: Alice Wipper
10 de març del 2020
Ona Alonso es queda a les portes de la final dels 800 m al Campionat d’Espanya Sub18
La rierenca Aina Calbó també s’ha quedat a un pas de disputar la final dels 60 m tanques
L’atleta Ona Alonso ha estat la representant de l’atletisme d’Altafulla en el Campionat d’Espanya Sub18, que s’ha disputat del 7 al 8 de març a València, quedant-se a les portes de la gran final dels 800 metres.

Alonso ha fet una gran actuació en les semifinals, obtenint la segona plaça del cinquè grup amb un temps de 2 minuts, 18 segons i 11 centèsimes, quedant-se a 1 minut i 48 centèsimes de la primera, Julia Garcia (FC Barcelona). Malauradament, només accedien a la gran final les primeres classificades dels cinc grups i l’atleta amb millor temps.

Per la seva part, la rierenca Aina Calbó també s’ha quedat a un pas de disputar la final dels 60 metres tanques. En el seu cas, però, ha hagut de superar una eliminatòria prèvia, fent 4a de la Sèrie 4 amb 9 minuts i 10 segons. Tot i que a les semifinals només accedien la primera, la segona i la tercera classificada, l’atleta de l’AA Catalunya ha fet un dels sis millors següents temps.
Calbó ha quedat enquadrada en la semifinal 1, on ha quedat última d’un total de vuit atletes amb un temps de 9 segons i 21 centèsimes.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla