Esports
Foto: Anna Ortiz
19 de març del 2020
La palista Anna Ortiz s’incorpora a l’equip de menors de la marca Dunlop
L’altafullenca competirà a partir d’ara amb la ‘Dunlop Galactica Light’, que forma part de la nova gamma Pro de pales de l’empresa britànica
L’altafullenca Anna Ortiz està d’enhorabona després que la prestigiosa marca Dunlop, líder al món del pàdel, l’hagi incorporat al seu equip de palistes menors. En declaracions a Altafulla Ràdio, Ortiz s’ha mostrat molt contenta per l’oportunitat de formar part del Team Dunlop.

A partir d’ara, l’altafullenca competirà a les competicions de pàdel amb la ‘Dunlop Galactica Light’, que forma part de la nova gamma Pro de pales que ha presentat la marca britànica. Aquestes estan equipades amb material d’última generació, i aglutinen màxima potència, control i manejabilitat.

Cal recordar que Anna Ortiz va guanyar el Mundial de Pàdel de menors amb la Selecció Espanyola, que es va celebrar a Castelló el passat mes d’octubre. A més, també compta amb un Campionat d’Espanya Aleví (2017), un Subcampionat d’Espanya Benjamí (2015), quatre Campionats de Catalunya (2014-2017), i molts altres títols corresponents als circuits autonòmics i nacionals en els quals participa.

El General Manager de Dunlop Espanya ha reconegut que estan molt contents de comptar amb Anna Ortiz al seu equip de pàdel de menors. Tanmateix, ha assegurat que un dels seus objectius és “potenciar la base d’aquest esport i donar suport als joves palistes amb més projecció a través del millor material de la marca”.
Anna Ortiz, palista del Team Dunlop
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla