Esports
Foto: Jordi Giralde
20 de març del 2020
L’altafullenc Jordi Giralde ofereix sessions virtuals de zumba per mantenir la forma durant el confinament
Les classes es poden seguir a través del seu canal de Youtube, i els últims dies ja ha reunit a més d’un miler de seguidors
La situació d’excepció i confinament que ha provocat el coronavirus ha fet que en els últims dies s’hagin succeït una bona quantitat de propostes per fer més amena l’estança a casa. Una de les activitats que s’ofereixen des de casa nostra són les sessions virtuals de zumba que realitza l’altafullenc Jordi Giralde a través del seu canal de Youtube.

Giralde és professor de zumba i realitza actuacions tant per Catalunya com arreu de l’Estat. De fet, l’estat d’alarma instaurat pel Govern central a causa de l’epidèmia del COVID-19 el manté lluny dels escenaris i dels centres on realitza les seves sessions.

Segons ha explicat al programa ‘Carrer Major’ de les emissores locals del Camp de Tarragona i La Xarxa, la idea de fer sessions virtuals de zumba va sorgir a l’inici del confinament. L’altafullenc va començar a fer difusió de la seva proposta, i els últims dies ha reunit a un miler de seguidors que l’acompanyen per cuidar el seu benestar i mantenir la ment buida.

Les classes que dirigeix Jordi Giralde no són gens complicades i estan a l’abast de tothom. Un dels objectius que s’ha marcat des del primer dia és que “els passos siguin fàcils” perquè la gent els aprengui ràpidament i gaudeixi de la sessió.

Giralde no només fa sessions virtuals per als seus alumnes i tota la resta de gent que s’hi suma per mantenir-se en forma i passar una bona estona, sinó que també segueix entrenant-se i dissenyant noves coreografies al jardí de casa seva. Tot plegat, ha dit, acompanyat d’una dieta equilibrada per evitar que el que es menja aquests dies de confinament no acabi passant factura.

Les sessions de zumba virtual que realitza l’altafullenc Jordi Giralde es poden seguir de dilluns a dijous, a partir de les 19.30h. a través del seu canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCBKdCkqSn_xrgzW7V1uEDdA).
Jordi Giralde, professor de zumba
Jordi Giralde, professor de zumba
Jordi Giralde, professor de zumba
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla