Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
03 d'abril del 2020
Els Atletes d’Altafulla participen en la cursa solidària ConFinaRun que se celebra aquest diumenge 5 d’abril
L’entitat també contribueix a la causa lliurant un dorsal per a la tradicional Cursa de Tardor de l’1 de novembre, que se sortejarà juntament amb dinou dorsals d’altres proves
Els Atletes d’Altafulla no aturen la seva activitat ni tan sols amb el decret d’estat d’alerta i confinament per combatre l’epidèmia del coronavirus, que els impedeix sortir a córrer pels carrers i camins de la vila i de la resta del territori. Precisament, el COVID-19 és l’origen de la seva pròxima cita. L’entitat participarà aquest diumenge 5 d’abril en la cursa solidària ConFinaRun, que organitzen l’Iter 5, Feetback Running i l’Associació Atlètica Xafatolls.

L’objectiu d’aquesta cursa és recaptar fons perquè l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida pugui avançar en les seves investigacions sobre el coronavirus, com ha explicat un dels Atletes d'Altafulla, Sergi Planas, en declaracions a aquesta casa. Els participants hauran de recórrer 1 milla (1,6 km) o 5 km en diferents modalitats, com ha detallat Planes.La jornada que començarà a les 10.00 h i finalitzarà a les 21.00 h.

La contribució dels Atletes d’Altafulla no només se centra en la participació solidària de diversos corredors, sinó també en el lliurament d’un dorsal per a la tradicional Cursa de Tardor. I és que l’organització de la ConFinaRun sortejarà vint dorsals de vint curses diferents entre tots els participants, i una d’elles és la que tindrà lloc l’1 de novembre a Altafulla.

L’organització de la cursa ha informat aquest dijous que la recaptació ha superat els 5.000 euros gràcies a les prop de 700 inscripcions que s’han materialitzat. Tots aquells que estiguin interessats a participar i contribuir a la causa, han d’inscriure’s en aquest enllaç https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1474. Els Atletes d’Altafulla no hi faltaran.
Sergi Planes, corredor dels Atletes d'Altafulla
Sergi Planes, corredor dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla