Esports
Foto: Atletes d'Altafulla (Elena Rodríguez)
06 d'abril del 2020
La cursa ConFinaRun recapta 18.500 euros per a la investigació del COVID-19
Els Atletes d’Altafulla ha estat partícips de la prova solidària amb alguns dels seus corredors i l’aportació d’un dorsal per a la pròxima Cursa de Tardor
La cursa solidària ConFinaRun que s’ha celebrat aquest diumenge 5 d’abril ha recaptat més de 18.500 euros, que seran destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida pugui avançar en les seves investigacions sobre el coronavirus. La xifra total és fruit de la participació i solidaritat d’un total de 2.350 atletes, i la col·laboració de diferents entitats d’arreu de Catalunya com els Atletes d’Altafulla.

L’entitat altafullenca ha contribuït a la causa lliurant un dorsal de la Cursa de Tardor que se celebrarà el pròxim 1 de novembre, i que se sortejarà en els pròxims dies juntament amb 55 dorsals més, que corresponen a altres curses atlètiques del territori català.

Quant a la competició, si és que es pot dir així tenint en compte el seu origen, ha comptat amb la participació d’alguns atletes d’Altafulla en les modalitats de segment, cinta i escales, tant en la prova d’una milla (1,6 km) com en la de 5 km.

La iniciativa també ha comptat amb la participació d’alguns dels noms més destacats de l’atletisme català com el de Marta Galimany, que havia de competir en els Jocs Olímpics de Tokio 2020, que han quedat aplaçats fins a l’estiu de 2021.

D’altra banda, els Atletes d’Altafulla també han participat en un altre esdeveniment solidari aquest cap de setmana. Més concretament en ‘El camí de l’esperança’, que ha organitzat l’associació ‘Non Stop Aliments’. La proposta ha començat a les 12.00 h del dissabte i ha finalitzat a les 12.00 h del diumenge. Un total de 24 hores en les quals els participants han completat diferents distàncies amb l’objectiu de convertir cada quilòmetre en un quilogram d’aliments.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla