Esports
Foto: CM Altafulla
15 d'abril del 2020
Una vuitantena de regatistes participen en la 1a Regata Virtual del CM Altafulla
L’entitat treballa juntament amb altres clubs en l’organització del 1r Trofeu Virtual Costa Daurada, que tindrà lloc aquest cap de setmana
La 1a Regata Virtual del Club Marítim Altafulla, que ha tingut lloc el dissabte 11 i el diumenge 12 d’abril, ha estat tot un èxit com així ha assegurat el director tècnic Marc Collado després d’haver comptat amb 86 participants d’arreu del territori català, i fins i tot, de les Illes Balears.

La regatista del CN Sant Feliu de Guíxols, Marina Farré, ha estat la vencedora d’aquesta primera edició, per davant d’Eduard Ferrer, del CN Balís, i Matias Sabaté, del CM Sant Antonio de la Playa (Palma de Mallorca), que han pujat al segon i tercer esgraó del podi, respectivament.

Marc Collado remarca el bon desenvolupament de la competició malgrat que era la primera vegada que l’entitat utilitzava l’aplicació ‘Virtual Regata Inshore’, apta per a dispositius mòbils i ordinadors. L’objectiu era que tant els regatistes del club com els dels altres indrets del territori poguessin gaudir de la vela d’una forma diferent en aquests dies on han d’estar confinats a casa i no poden sortir a navegar amb les seves embarcacions.

La bona experiència adquirida amb la regata virtual ha fet que el CM Altafulla hagi decidit formar part de l’organització del 1r Trofeu Virtual Costa Daurada, que tindrà lloc aquest dissabte i diumenge a partir de les 12.00 h. El CN Vilanova, el CN Salou, el CN Cambrils i el CN Hospitalet-Vandellòs són les altres entitats que han impulsat una iniciativa inspirada en la regata conjunta que s’ha dut a terme dins de l’aigua en els últims anys.

Les inscripcions romandran obertes fins aquest dijous 16 d’abril, i es poden tramitar a través de l’adreça electrònica info@clubmaritimaltafulla.com. Els interessats han de facilitar el seu nom i el de l’embarcació, i el seu contacte de telèfon.
Marc Collado, director tècnic
Marc Collado, director tècnic
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla