Esports
Foto: Altafulla Ràdio
21 d'abril del 2020
El CE Altafulla veu amb bons ulls que la FCF impulsi mesures per ajudar als clubs i federats en el pròxim curs
L’entitat mostra la seva preocupació per les famílies, els ingressos econòmics que pot deixar de percebre i l’hipotètic ascens del primer equip a Segona Catalana
La Federació Catalana de Futbol impulsarà un paquet de mesures compensatòries de cara a la propera temporada per pal•liar les conseqüències econòmiques que hagin pogut patir els clubs i federats a causa de la pandèmia del coroanvirus, que ha obligat a aturar totes les competicions.
El president de la FCF, Joan Soteras, així ho ha comunicat a través d’una carta informativa on ha assegurat el pagament íntegre del 100% de les subvencions de les campanyes ‘Tots som un equip’ i ‘#Orgullosa’, abans del 30 de juny, si les lligues no es reprenen i queden definitivament suspeses.

El CE Altafulla és un dels equips afectats, i des de la junta directiva veuen “amb bons ulls” la proposta de la FCF a l’espera de conèixer quines són aquestes mesures i com s’aplicaran. El president del club, Francesc Julià, ha explicat que, més enllà de les ajudes als clubs, el més important és que aquestes es destinin a les famílies.

El club també ha mostrat la seva preocupació pels ingressos econòmics habituals que rep cada temporada, i que podria deixar de percebre per la situació actual. Una circumstància que afectarà a la planificació i al pressupost del pròxim curs que es traslladarà a les famílies per realitzar la inscripció dels jugadors i jugadores.

La junta directiva del CE Altafulla també resta a l’espera de saber quan es reprendran las competicions per calcular quin és l’import que haurà de tornar a les famílies pels serveis que no han prestat durant el confinament. Precisament pel que fa a l’àmbit esportiu, el president Frances Julià ha fet referència a la situació del primer equip, líder del Grup 3 de Tercera Catalana, i als problemes que es poden trobar per cobrir les despeses d’un hipotètic ascens a Segona.

La FCF segueix treballant en diverses alternatives per finalitzar el curs 2019-20 i algunes propostes per dissenyar el format del següent.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla