Esports
Foto: CM Altafulla
22 d'abril del 2020
El CM Altafulla participa en el Trofeu Virtual Costa Daurada amb 17 regatistes
Edu Serres i Rodrigo Costa fan 7è i 13è en el Grup Or amb els millors regatistes de la competició. Toni Bonet i Quique Peñaranda, els únics representants de l’entitat que han pujat al podi en els seus respectius grups
El Trofeu Virtual Costa Daurada que han organitzat els diferents clubs de la zona, entre els quals es troba el Club Marítim Altafulla, ha estat tot un èxit amb la participació de 150 regatistes entre el dissabte 18 i el diumenge 19 d’abril. L’organització, que s’ha vist sorpresa per l’allau d’inscripcions, s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies, com ha explicat el director tècnic de l’entitat del Baix Gaià, Marc Collado, als micròfons d’aquesta casa.

El CM Altafulla ha estat representat per 17 regatistes, que han obtingut resultats molt diversos en els vuit grups que finalment han creat els responsables de la iniciativa. En el Grup Or, on s’han citat els regatistes que havien fet millor temps en la fase classificatòria, Edu Serres ha fet 7è i Rodrigo Costa 13è. El vencedor de la prova, i de la competició, ha estat Gonzalo Pablos del CN Vilanova.

En el Grup Plata, Quique Peñaranda ha pujat al 2n esgraó del podi, amb dos punts més que el primer classificat, mentre que Jordi Dalmau ha fet 8è, Alejandro Villacorta 9è, Juanma Martínez 13è, i el president, Roger Olivet, 18è. Quant al Grup Bronze, Pepe Peñaranda ha estat 8è i Pedro Peñaranda 15è.

Pel que fa als altres esportistes del club, en el Grup Corall, Pol Nomdedeu 15è; en el Grup Maragda, Toni Bonet s’ha imposat als seus rivals fent 1r, mentre que Marc Susan ha fet 13è i Marc Collado 14è; en el Grup Perla, Orial Drudis 3è i Pere Fité 9è; en el Grup Onyx, Ángel López 8è; i en el Grup Circonita, Àlex Ballester 13è.

El director tècnic del CM Altafulla s’ha mostrat molt content pels resultats dels regatistes del club i pel gran índex de participació que ha presentat el Trofeu Virtual Costa Daurada. Tanmateix, ha reconegut que totes les persones ja conten els dies per tornar a l’aigua, però mentre no sigui possible, seguiran realitzant aquesta mena d’activitats que els “permet seguir navegant”.
Marc Collado, director tècnic
Marc Collado, director tècnic
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla