Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
23 d'abril del 2020
El Campionat de Catalunya BTT Raid XCO 2020 a Altafulla queda ajornat pel coronavirus
La Federació Catalana de Ciclisme, el Bike Park Costa Daurada i l’Ajuntament d’Altafulla tenen la voluntat d’organitzar-la quan se superi la crisi sanitària
La pandèmia del coronavirus segueix col·leccionant esdeveniments suspesos o ajornats en tot el territori. Malauradament, Altafulla no és una excepció, i després de cancel·lar moltes de les propostes que tenia programades aquesta primavera, ara veu com també s’ajorna el Campionat de Catalunya BTT Raid XCO 2020, que s’havia de celebrar el 14 de juny al voltant del Castell dels Montserrat.

Com ha succeït els últims anys, la competició de la Federació Catalana de Ciclisme estava organitzada pel Bike Park Costa Daurada de Torredembarra, amb col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla. El president de l’entitat torrenca, Àngel Batlle, ha explicat que la decisió ve motivada per la incertesa que existeix sobre l’evolució de la COVID-19 en els pròxims mesos i que la voluntat de totes les parts implicades és realitzar el campionat en una nova data.

Altafulla s’ha convertit en els últims anys en una seu habitual de les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme, gràcies a la voluntat del Bike Park Costa Daurada, com és el cas de la Copa Catalana de Trial. En l’edició de 2019 va acollir la Copa Catalana, que va tenir un gran èxit per la participació dels pilots més reconeguts del territori català i d’altres punts de l’estat, i l’afluència de gent que va admirar les seves acrobàcies durant tota la jornada. Un resultat satisfactori que assegura la continuïtat d’aquesta disciplina al municipi.

El Bike Park Costa Daurada també s’ha vist obligat a suspendre la marxa BTT de Vespella de Gaià, que tenia prevista per al pròxim 24 de maig, i el Campionat d’Espanya de Trial que havia d’acollir en les seves instal·lacions a finals de juny. La decisió sobre aquest darrer campionat s’ha de comunicar oficialment, però l’ajornament sembla inevitable.
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla