Esports
Foto: Arxiu
28 d'abril del 2020
El CM Altafulla s’imposa en el Desafiament Virtual contra el Club Patí Vela de Barcelona
El podi està format íntegrament per regatistes de l’entitat amb Toni Bonet com a primer classificat, acompanyat d’Òscar Pons i Max Urquizu
El Club Marítim Altafulla manté les ganes intactes de tornar a l’aigua una vegada se superi la pandèmia del coronavirus i es posi punt final a l’estat d’alarma i el confinament. Mentre això no sigui possible, l’entitat seguirà apostant per diverses alternatives com les regates virtuals que tant d’èxit han tingut entre els seus socis, als quals se’ls està donant prou bé com així ho han demostrat imposant-se en el 1r Desafiament Virtual amb el Club Patí Vela de Barcelona en la matinal del passat diumenge 26 d’abril.

En aquesta competició, cada club havia d’aportar deu regatistes. En el cas del CM Altafulla, s’han escollit els deu primer classificats de la Lliga Virtual, que realitza cada dimarts i dijous com a mètode d’entrenament. Els resultats de tots ells han estat notables, i han permès al club imposar-se al CPV de Barcelona per 72 a 142.

El podi ha estat íntegrament format per regatistes altafullencs, amb Toni Bonet assolint la primera posició. Òscar Pons i Max Urquizu han estat segon i tercer, respectivament. El director tècnic del club, Marc Collado, ha destacat el nivell competitiu de tots els participants, i el treball d’equip que han realitzat a causa del format del Desafiament.

El CM Altafulla i el CPV de Barcelona novament han fet ús de l’aplicació per a ordinadors i dispositius mòbils ‘Virtual Regata Inshore’, que s’ha convertit en una eina fonamental per a tots els clubs nàutics del territori català. No en va, el CM Altafulla ja ha organitzat la seva pròpia regata, i ha participat en el Trofeu Virtual Costa Daurada. De cara als pròxims dies, Marc Collado no descarta un nou desafiament de revenja per part dels barcelonins.
Marc Collado, director tècnic
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla