Esports
Foto: Generalitat de Catalunya
04 de maig del 2020
Els municipis del Camp de Tarragona fan balanç de l'afectació de la crisi en l'àmbit esportiu
L’Ajuntament d’Altafulla agraeix a les entitats locals el moviment i les activitats que estan realitzant a través de les xarxes socials
El secretari general de l’Esport i Activitat Física, Gerard Figueras, s’ha reunit telemàticament amb una trentena de regidors d’Esports del Camp de Tarragona per conèixer quines són les inquietuds més rellevants que ha generat la crisi sanitària del coronavirus dins d’aquest àmbit en els municipis. Altafulla ha estat present a la reunió de la mà del regidor d’Esports, Àlex Cañas.
L’edil ha destacat que ha estat una trobada “molt productiva” que els ha servit per conèixer l’estat actual de l’esport al territori i quines són les mesures que el Govern de la Generalitat impulsarà en els pròxims mesos per pal·liar els efectes que hagi pogut provocar el coronavirus. En aquest sentit, però, ha remarcat que és essencial que l’Estat comuniqui les pautes a seguir com ha passat aquest dissabte 2 de maig amb els horaris i la resta de consignes perquè els ciutadans puguin sortir a fer esport.

Quant a les entitats esportives d’Altafulla, Àlex Cañas ha reconegut que “accepten amb resignació tot el que està passat”, al mateix temps que agraeix les iniciatives que estan duent a terme a través de les xarxes socials per mantenir ben viva la seva activitat i contribuir al fet que els altafullencs i altafullenques puguin fer més amè el confinament. Els entrenaments del CE Altafulla per mitjà de l’aplicació Periscope, o la Cursa 1 de Maig solidària que han realitzat els Atletes d’Altafulla aquest divendres, en són un bon exemple.

Durant la reunió, la trentena de regidors dels ajuntaments del Camp de Tarragona que s’han reunit amb el secretari general de l’Esport i Activitat Física, Gerard Figueras, també han mostrat la seva preocupació pel que fa a les activitats d’estiu, sobretot les que estan destinades als infants i adolescents, l’obertura de piscines i platges, l’organització d’esdeveniments esportius i l tornada a les competicions de la propera temporada. Figueras veu necessari que es puguin dur a terme els casals i les colònies esportives, però sempre amb l’aprovació de les autoritats sanitàries en funció de l’evolució de la pandèmia.
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla