Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
04 de maig del 2020
Més de 120 persones corren contra el coronavirus en la Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla
L’edició d’enguany perseguia un doble objectiu, fomentar la pràctica esportiva i recollir donacions no obligatòries per destinar-les a l’assaig clínic per frenar la transmissió de la pandèmia
Els Atletes d’Altafulla van celebrar el passat divendres 1 de maig la tradicional Cursa de Primavera amb 125 participants que, malgrat la situació actual i les condicions excepcionals, van calçar-se les vambes per córrer 5 km dins dels seus domicilis i contribuir a la investigació contra el coroanvirus.

I és que l’edició d’enguany perseguia un doble objectiu, fomentar la pràctica esportiva i recollir donacions per destinar-les a l’assaig clínic per frenar la transmissió de la Covid-19 a càrrec del Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà, i al desenvolupament de fàrmacs, anticossos i una vacuna per aquest virus i futures amenaces similars. Els participants que ho han volgut, perquè no era una condició indispensable per participar en la cursa, han fet les seves aportacions a través del web www.yomecorono.com.

Miquel Sánchez, responsable de l’organització, s’ha mostrat molt satisfet pel nombre de corredors que han participat en la Cursa 1 de Maig Indoor, un resultat que com ha reconegut pot ser fruit de les facilitats que els hi han donat. La xifra de donacions i la quantitat acumulada per a la causa no han transcendit.

Els Atletes d’Altafulla esperen que la pròxima edició de la Cursa 1 de Maig es pugui realitzar dins de la normalitat entorn del Castell i les Eres, i que la canalla torni a ser la gran protagonista amb les carreres infantils que ja s’han convertit en tot un clàssic en la demarcació. Si això es compleix, voldrà dir que la crisi sanitària de la pandèmia del coronavirus és història.

Miquel Sánchez, responsable de l'organització de la cursa
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla