Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
15 de maig del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla preveu obrir el gimnàs municipal el 8 de juny amb l’inici de la fase 3 del desconfinament
El regidor d’Esports treballa en el protocol de seguretat juntament amb altres regidors i tècnics esportius del Tarragonès, i en una hipotètica obertura de la piscina
Si la situació de la pandèmia del coronavirus continua la tendència actual durant les pròximes setmanes, el Tarragonès podrà iniciar la Fase 3 del desconfinament el 8 de juny. Una data en la qual la taula de treball que han confeccionat els tècnics esportius d’una vintena de municipis del Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l’Ebre, preveu reobrir els equipaments municipals destinats a l’esport. En el cas d’Altafulla, l’Ajuntament només contempla la reobertura del gimnàs del Poliespotiu, com així ho ha assegurat el regidor d’Esport, Àlex Cañas.

Des de la regidoria d’Esports també treballen en una hipotètica obertura de la piscina municipal per a la temporada d’estiu. Una possibilitat, però, que depèn de l’Estat i de les autoritats sanitàries, i de la qual no hi ha cap informació que concreti quan i com es podrà fer realitat. Quant a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, Àlex Cañas ha explicat que després que la Federació Catalana de Futbol decretés el final de les competicions regionals i de base, només es reobrirà si hi ha la possibilitat de realitzar el casal d’estiu. En cas de ser així, l’equipament també s’hauria de condicionar per respectar les mesures de seguretat corresponents.

Per la seva part, l’Ajuntament de Torredembarra ha anunciat que les instal·lacions esportives del municipi romandran tancades fins que pugui garantir la seguretat dels esportistes. El consistori torrenc també forma part de la taula de treball que han creat els tècnics esportius del Tarragonès, i també apuntaria al 8 de juny com la data més probable per reobrir els equipaments esportius. De moment, els únics que en poden fer ús són els atletes professionals com la Berta Castells i l’Aaron Sola.
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Àlex Cañas, regidor d'Esports d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla