Esports
Foto: Club Marítim Altafulla
18 de maig del 2020
El CM Altafulla obre les inscripcions per als cursos i casals d’estiu
L’entitat ha adaptat tots els protocols de seguretat per garantir el benestar dels usuaris dels seus serveis i de les instal·lacions
El CM Altafulla va obrir les seves portes el passat dimecres 13 de maig després de dos mesos d’inactivitat per la crisi sanitària del coronavirus. De moment, només té permès obrir els espais exteriors com la terrassa o les pistes de tenis i pàdel, a més d’oferir les activitats que es duen a terme a la mar. Durant aquest temps d’inactivitat, els responsables han anat perfilant els cursos i casals d’estiu, i ara ja han donat el tret de sortida al període d’inscripcions.

Els cursos es diferencien per modalitats segons l’edat dels participants: Hobie Catsy per a nens de 7 a 11 anys; Optimist, per a nens de 8 a 12 anys; i Windsurf i Patí de Vela Júnior, per a adolescents a partir de 12 anys. El Patí de Vela Sènior està destinat per a persones amb més de 16 anys, i el Làser Bahía és una modalitat que es pot realitzar en grups de quatre persones, a partir dels 7 anys.

Pel que fa als casals, l’entitat ofereix quatre alternatives. Dues d’elles estan molt relacionades, el Casal Kids i el Casal Kids English. Les dues estan pensades per a nens d’entre 4 i 11 anys, i la diferència més rellevant entre aquestes és que en la segona els monitors parlen en anglès per fomentar l’ús d’aquesta llengua entre els participants. Respecte a les altres propostes, el Casal Teens és per a joves d’entre 11 i 15 anys, mentre que el Casal Surf acull a totes les persones majors d’11 anys.

El president del CM Altafulla, Roger Olivet, ha assegurat als micròfons d’aquesta casa que l’entitat ha adaptat tots els protocols de seguretat per garantir el benestar dels usuaris dels cursos i casals, així com el de tota la gent que accedeix a les seves instal·lacions. Si les condicions del desconfinament varien, i algunes de les activitats o propostes finalment no es poden dur a terme, l’entitat retornarà els diners de forma immediata, segons ha dit Olivet.

Per a més informació i inscripcions, tots els interessats han d’entrar al portal web www.clubmaritimaltafulla.com.
Roger Olivet, president del Club Marítim Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla