Esports
Foto: CF La Riera
18 de juny del 2020
La Riera confirma el cos tècnic que acompanyarà a José Antonio Ferreros en la nova temporada
El club també ha fet oficial el fitxatge de Tommy Anguita, José Mota i Nicolás Zorrilla, que aterra des de la Preferent canària per defensar la porteria
Els moviments en els clubs de futbol del Baix Gaià no s’aturen. Si el Catllar, el Roda de Berà i el Torredembarra han estat els que més soroll han generat fins ara, en els últims dies ha estat la Riera qui ha agafat el testimoni amb l’anunci d’alguns fitxatges i les primeres renovacions, i la confirmació del cos tècnic que acompanyarà a José Antonio Ferreros a la banqueta.

El tècnic va arribar en la desena jornada de lliga del curs que recentment ha finalitzat per reconduir el rumb de l’equip i guiar-lo cap a la permanència, un objectiu que tenia a l’abast abans de l’eclosió de la pandèmia i que finalment s’ha assolit per decissió de la Federació Catalana de Futbol (FCF). De cara a la nova temporada, en la que l’objectiu és competir i estar entre els millors equips del grup, s’acompanyarà de Daniel Zafra com a segon entrenador, Ángel Vázquez com a entrenador de porters, Ramon González com a fisioterapeuta, i José Ibáñez com a delegat.

En l’apartat de fitxatges, el club ja havia presentat oficialment a Smail Kassemy i Alejandro Ayestas, si bé el primer finalment no formarà part de l’equip després d’acceptar una altra proposta procedent de les Terres de l’Ebre. Qui sí que vestirà la samarreta blau-cel és l’exjugador de l’Altafulla, Tommy Anguita. Després d’abandonar el Joan Pijuan, l’hàbil extrem ha jugat les dues últimes temporades al Roda de Berà, on va assolir l’ascens a Segona, i al Torredembarra, respectivament. Junt amb ell també s’han incorporat a l’equip José Carlos Mota (Torreforta) i el porter Nicolás Zorrilla, que aterra des del Lanzarote de la Preferent canària. Un reforç de luxe per cobrir la vacant que ha deixat Eliott Mounoud.

Pel que fa a les renovacions, la Riera ha confirmat la continuïtat dels exaltafullencs Robert Cuñat i Jordi Velardiez. El primer va arribar a l’inici de la temporada 2018-19 després de no tenir els minuts esperats amb Raúl Tudela, i s’ha convertit en una peça clau de l’equip. Per la seva part, Velardiez va incorporar-se a mitjans del curs passat després de l’arribada de José Antonio Ferreros, deixant la disciplina del CFS Torredembarra. En els pròxims dies es confirmaran més renovacions perquè tal com va avançar el tècnic als micròfons d’aquesta casa, la base del conjunt serà la d’enguany.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla