Esports
Foto: Llorenç Gómez
18 de juny del 2020
Llorenç Gómez s’entrena a la platja de Torredembarra per preparar el retorn a la competició
El torrenc hauria de començar la lliga russa amb el Lokomotiv al juliol, però davant la impossibilitat d’accedir al país fins a l’agost podria assumir un altre repte
Llorenç Gómez ja ha iniciat la pretemporada per preparar el nou curs de futbol platja, que, de la mateixa manera que tots els altres esports, també s’ha vist alterat a causa de la crisi sanitària del coronavirus. De fet, moltes de les competicions que es duen a terme sobre la sorra ja haurien d’haver començat, però la situació actual ha obligat a endarrerir-les. Els grans perjudicats, però, són els futbolistes que tendeixen a jugar fora del seu país d’origen, com és el cas dels futbolistes de Torredembarra.

Gómez, per exemple, hauria de viatjar a Rússia el pròxim mes de juliol per disputar les primeres etapes de la lliga local amb el Lokomotiv de Moscou, però probablement haurà d’esperar a l’agost per la impossibilitat de viatjar. Des del club del ferrocarril li han donat via lliure per jugar en un altre club fins que pugui incorporar-se.

Durant el confinament, Llorenç Gómez s’ha preparat a consciència per tornar a liderar al Lokomotiv en el campionat domèstic i la resta de torneigs que disputa cada temporada. El fet de jugar a la Selecció Espanyola l’acredita com un esportista d’alt rendiment, i això li ha permès, tant a ell com a la resta d’internacionals torrencs, entrenar-se a la platja del municipi d’ençà que la pandèmia va mostrar els primers símptomes de debilitament.

A banda d’entrenar-se, també ha aprofitat per estar amb la seva família i centrar-se en diversos projectes com la creació de la seva web (https://enzo10official.com/) o la col·laboració amb la campanya solidària ‘No es pensar, es sentir’, una iniciativa que pretén oferir un futur millor als nens d’una escola de futbol del barri d’Abobo, de Costa de Marfil.

Respecte al futbol de seleccions, Gómez ha assegurat que encara no s’ha establert cap data per jugar les primeres competicions. Probablement serà al setembre quan es doni el tret de sortida, però això només es podrà complir si la pandèmia segueix a la baixa com en les últimes setmanes. Cal ser conscients, però, que el coronavirus està afectant de diferent manera en tots els indrets del món, i això dificulta que es puguin desenvolupar torneigs internacionals.

El millor jugador del món de futbol platja de 2018 seguirà entrenant sobre la sorra de Torredembarra mentre estudia les ofertes que té sobre la taula per començar a competir en el mes de juliol, a l’espera de poder viatjar a Rússia i afrontar el seu primer gran repte de la temporada. Probablement escollirà una lliga menor que li permeti preparar-se i adaptar el cos de cara a les competicions més exigents que té marcades en el seu calendari.
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla