Esports
Foto: Arxiu
19 de juny del 2020
L’arquera Maria Pitarch torna als entrenaments
El primer repte que té en el seu calendari és la segona Jornada de la Lliga Nacional de Camp que tindrà lloc l’11 de juliol a Àvila.
L’arquera Maria Pitarch torna a poc a poc a la normalitat després de l’aturada obligada a causa del confinament per la crisi sanitària del coronavirus. La de Vespella de Gaià fa dues setmanes entrenant-se a les instal·lacions del Club Arquers Cambrils, sent l’única que pot fer-ho per la seva condició d’esportista d’Alt Nivell, amb l’objectiu de preparar el retorn a la competició. En declaracions a Altafulla Ràdio ha explicat com han viscut els últims mesos i com ha estat el procés de retorn als entrenaments.

La Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc (RFETA) ha establert l’esborrany del calendari que preveu dur a terme entre juliol i setembre per cloure la temporada 2019-20. Totes les proves que en formen part serviran a Maria Pitarch per realitzar la seva particular pretemporada per preparar a consciència les proves classificatòries per al Mundial Sènior de l’any vinent, on estarà en joc una plaça per disputar els Jocs Olímpics de Tokyo, que s’han traslladat al 2021 a causa del coronavirus.

Tot i que fixar-se aquest objectiu com a prioritari, l’arquera de Vespella de Gaià també té l’objectiu de guanyar totes les competicions que sigui possible i seguir augmentant el seu palmarès. El primer repte de l’estiu serà la 2a Jornada de la Lliga Nacional de Camp, que tindrà lloc l’11 de juliol a Àvila, Madrid.
Maria Pitarch, atleta
Maria Pitarch, atleta
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla