Esports
Foto: CM Altafulla
22 de juny del 2020
El CM Altafulla signa un conveni de col·laboració amb el Golf Costa Daurada
Els socis del club podran fer ús de les instal·lacions i serveis de l'altra entitat
El CM Altafulla continua creixent i augmentant la seva oferta de propostes després de signar un acord de col·laboració amb el Golf Costa Daurada (El Catllar), que permetrà als socis de cada entitat utilitzar les instal·lacions i serveis de l'altra. D'aquesta manera, els socis de del Club Marítim tindran l'oportunitat de practicar golf en un dels complexos que és referent en la seva especialitat en tot l'estat espanyol. Ho explica el seu president, Roger Olivet.

Olivet ha explicat que des de la junta directiva tenen constància que hi ha socis del club que també ho són del Golf Costa Daurada, i que ara, amb aquest acord, podran fer ús d'ambdues instal·lacions sense l'obligació de pagar els dos abonaments, si bé aquesta és una decisió personal de cadascun. L'objectiu final és sumar esforços entre ambdues entitats per oferir una activitat diferent i pròxima als seus clients.

Els socis del Club Marítim que tinguin la voluntat de fer servir les instal·lacions i serveis del Golf Costa Daurada només hauran d'ensenyar el carnet que els acredita com a abonats de l'entitat altafullenca. En el cas contrari, també s'utilitzarà el mateix procediment. Roger Olivet ha remarcat que en aquest moment d'excepció en el qual viu la societat a causa de la pandèmia del coronavirus "sumar esforços és més important que mai", com també ho és la proximitat cultural i geogràfica que en aquest cas garanteixen ambdues entitats.
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla