Esports
Foto: CE El Catllar
24 de juliol del 2020
El Catllar debutarà com a visitant al camp del Vista Alegre
L’entrenador Isaac Fernández assegura que malgrat ser un grup difícil com correspon a la categoria, l’objectiu és estar entre els quatre primers pers segellar la permanència
La Federació Catalana de Fubol (FCF) s’ha posat la granota de treball i en els darrers dies ha fet avenços importants en la preparació de la nova temporada, que estarà marcada per la crisi sanitària del coronavirus, amb la presentació del pla de competició i la confecció dels subgrups que s’han creat en tots els grups de Primera i Segona Catalana per reduir el nombre de desplaçaments entre regions sanitàries i fer front a un calendari més curt de l’habitual. El CE El Catllar, l’únic representant del Baix Gaià en la màxima categoria, ja sap a quins rivals s’haurà d’enfrontar en la primera fase i en quin ordre ho farà. En la jornada inaugural visitarà el Vist Alegre, mentre que en la segona jornada debutarà com a local contra tot un històric, el Gavà.

El conjunt catllarenc ha quedat enquadrat en el Grup 2A juntament amb deu equips més, tres dels quals són de les Terres de l’Ebre: l’Ascó, la Rapitenca i el Gandesa. El gruix de rivals, però, són del Baix Llobregat: el Gavà, el Sant Ildefons, el Santboià, el Viladecans i el Vistalegre. L’equip restant és el Vilanova i la Geltrú, únic representant del Garraf. L’entrenador Isaac Fernández ha reconegut que és un grup difícil com correspon a la categoria. Malgrat això, ha apuntat que l’objectiu de l’equip és quedar entre els quatre primers en la primera fase per assegurar-se la permanència i afrontar la segona sense cap mena de pressió. Consulta el calendari del Catllar en el següent enllaç: http://fcf.cat/resultats/2021/futbol-11/primera-catalana-primera-fase/subgrup-2a

El pla de competició determina que els primers quatre classificats dels dos subgrups obtindran el bitllet per intentar pujar de categoria en el subgrup d’ascens i els sis restants quedaran enquadrats, segons la seva posició, en un dels dos subgrups de permanència. El campió del subgrup d’ascens militarà la següent temporada a Tercera Divisió, mentre que els tres últims de cada subgrup de permanència baixaran a Segona Catalana. Tot plegat resta a l’espera de ser aprovat en l’Assemblea de la FCF que tindrà lloc a Blanes el pròxim 20 d’agost.

El Catllar va començar els entrenaments per preparar el nou curs el passat dijous sota les ordres del cos tècnic encapçalat per Isaac Fernández. La pretemporada serà llarga, perquè la lliga començarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. El motiu de començar tan aviat no és cap altre que cohesionar un vestidor que ha patit molts canvis i que compta amb una de les mitjanes d’edat més baixes de la categoria, i preparar-se a consciència per assolir el repte de la permanència.
Isaac Fernández, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla