Esports
Foto: Kàrting Altafulla
28 de juliol del 2020
Arturo López es consolida al capdavant de la general del VIII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
L’actual campió supera en 32 punts al segon classificat, Paulinho Mateus, i en 48 al tercer, Jordi Estrada abans d’afrontar el GP4 el pròxim 8 d’agost
L’actual campió Arturo López segueix intractable en el VIII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla, i després d’imposar-se en la prova inaugural i fer segon en la segona cursa celebrada a principis de juliol, aquest dissabte 25 ha tornat a pujar al primer esgraó del podi en el GP3 que s’ha dut a terme en horari nocturn. López ha estat el més ràpid durant la ronda de classificació per determinar l’ordre de la sortida, ha signat el millor registre de la jornada i ha dominat la cursa de principi a fi per creuar la línia de meta per davant de Jesús Fariñas i Manel Parra.

El triomf el consolida com a líder de la classificació general amb 153 punts, mentre que Paulinho Mateus i Jordi Estrada són segon i tercer amb 121 i 105 punts, respectivament. Quant a la taula de rookies, les distàncies entre els pilots segueixen sent molt curtes. Albert Mauri és primer amb 75 punts, només tres per sobre de José Antonio Martínez, Jordi Durant i Jonathan Carpintero, que el segueixen per aquest ordre.

Pel que fa a la classificació dels pilots de més de 85 kg, Marc Rovira té un avantatge relativament més còmode respecte al seu perseguidor, el mateix José Antonio Martínez. Després de tres curses, el líder té 81 punts i el segon classificat 72. El tercer en discòrdia, Xavi Also, està molt lluny de tots dos amb 47 unitats.

El GP4 del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla s'havia de celebrar el pròxim 8 d'agost, però l'organització ha decidit ajornar-lo. Per tant, el GP4 tindrà lloc el 6 de setembre, data en la qual s'havia de disputar el GP5, que passa a disputar-se el 27 de setembre. D'aquesta manera, l'última cursa de la competició se celebrarà el 18 d'octubre.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades