29 de juliol del 2020
Llorenç Gómez, Eduard Suárez i José Arias es proclamen campions de la lliga hongaresa de futbol platja amb el BSC Amaris
L’equip de Budaörs obté el bitllet per disputar la Supercopa aquest dissabte 1 d’agost contra l’Energia, campió de la Copa d’Hongria
El BSC Amaris dirigit per Llorenç Gómez des de la banqueta i el terreny de joc, i amb Eduard Suárez i José Arias també sobre la sorra, s’ha proclamat campió de la lliga hongaresa de futbol platja aquest diumenge 26 de juliol després d’erigir-se com el millor equip de la final a quatre de la competició.

En el duel de semifinals contra l’Újhartyán BSC, l’Aramis va imposar-se per 2 a 5. En la gran final, però, les coses no resultarien tan fàcils a causa del gran nivell del planter del Goldwin Pluss. Els de Llorenç Gómez tancaven el primer i el segon temps amb el marcador en contra, 3 a 1 i 5 a 3, respectivament. Malgrat això, en el tercer temps van protagonitzar una remuntada èpica i van imposar-se amb un resultat de 5 a 6 per adjudicar-se el títol de campions. Gómez i Edu Suárez van ser determinants amb dos i tres gols, respectivament.

El ‘10’ de la Selecció Espanyola ha tingut un paper clau en l’èxit del conjunt de Budaörs tant per la seva tasca d’entrenador, preparant i motivant al planter durant les setmanes de la competició, com per la seva tasca de jugador. No en va, ha estat el màxim golejador del torneig amb 33 gols. Eduard Suárez també ha tingut un paper destacat, sobretot en el tram final, amb 20 gols anotats. Per la seva part, José Arias ha marcat 5 dianes.

El triomf al campionat domèstic permet a l’Aramis jugar la Supercopa d’Hongria, que es disputarà aquest dissabte 1 d’agost a partit únic. El seu rival serà el campió de la Copa Hongaresa, l’Energia SC. Com és lògic, el club ha ampliat el contracte de Llorenç Gómez una setmana més perquè dirigeixi l’equip en aquesta nova final amb l’objectiu d’assolir el doblet. Edu Suárez també continua al planter, mentre que José Arias ja ha posat rumb a Torredembarra.