30 de juliol del 2020
Anna Ortiz es proclama campiona de Catalunya Cadet en la modalitat de dobles
L’altafullenca també ha tingut un paper destacat en la prova individual, i ha arribat als quarts de final
La tenista Anna Ortiz s’ha proclamat campiona del Campionat de Catalunya Cadet de tennis, que ha tingut lloc a les instal·lacions del Club Tennis Girona, juntament amb la seva parella Alice Ferlito (Acadèmia Sánchez-Casal). Ambdues van fer valer la seva condició de caps de sèrie número u, i es van imposar a la gran final a la dobleta formada per Martina Puvill (RCT Barcelona) i Àngela Geballi (CT Serramar).

La final va ser molt igualada. I és que Puvill i Geballi van imposar-se en el primer set per 6 a 3. En el segon, però, Ortiz i Ferlito van reaccionar, i amb un 6 a 4 a favor, van forçar el supertiebreack definitiu en el qual van obtenir la victòria definitiva amb un marcdor de 10 a 7 punts.

La tenista altafullenca també va quallar una actuació destacada en la modalitat individual del mateix torneig, i va arribar als quarts de final del quadre. Un fet que cal ressaltar perquè es tracta d’una jugadora que tot just ha començat el seu primer any de Cadet. Després de superar tres rondes, Lucia Aranda (CT Andrés Gimeno), que després es proclamaria subcampiona, va deixar-la fora de la competició amb un doble 6 a 4.

El d’enguany és el segon campionat de Catalunya de dobles que aconsegueix Anna Ortiz, que ja va fer-se amb aquest títol en la categoria Aleví. Mirant al futur més proper, el següent repte que té a l’agenda és el Campionat de Catalunya Sub15, que se celebrarà a Mataró.