Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
31 de juliol del 2020
‘Motor Grana’, la nova campanya d’abonats del Nàstic de Tarragona per a la temporada 2020-21
El preu del carnet és de 240 euros a Tribuna, 160 euros a Preferent, 120 euros a Gol i 60 euros a la Grada d’Animació Jove
El Nàstic de Tarragona ha presentat aquest dijous 30 de juliol la campanya d’abonats per a la temporada 2020-21 que si tot va bé, i a falta de ser oficial, ha de començar a finals del pròxim mes de setembre per als 100 equips que militaran a la Segona Divisió B. Sota el nom de ‘Motor Grana’, el club pretén mantenir els 5.000 socis que li són fidels any rere any de cara a un curs atípic marcat per la crisi sanitària del coronavirus.

Una de les novetats d’aquesta campanya és que tots els socis que renovin el seu abonament no hauran de pagar cap import pel carnet de la temporada 2021-22 sempre que l’equip assoleixi l’ascens a Segona Divisió. A més, rebran una compensació pels sis últims partits del darrer curs ,que no van poder gaudir per l’esclat de la pandèmia. El club els lliurarà un abonament gratuït per als nou primers partits de lliga al Nou Estadi.

D’altra banda, i tenint en compte que la presència dels espectadors al camp és una autèntica incògnita, tothom qui ho sol·liciti tindrà una subscripció gratuïta a Fotters per veure tots els partits de l’equip. Igualment, rebran una mascareta del Nàstic, així com les promocions exclusives als punts de venda oficials del club.

El cost dels abonaments és de 240 euros a Tribuna, 160 euros a Preferent, 120 euros a Gol i 60 euros a la Grada d’Animació Juvenil. Els menors de 0 a 8 anys no han de pagar res per accedir al camp i podran demanar el seu carnet de simpatitzant presentant el DNI o el llibre de família. Per a consultar els paquets familiars i altres descomptes cal entrar en el següent enllaç: https://www.gimnasticdetarragona.cat/aficio/abonament.

Les renovacions i les noves altes es començaran a tramitar el 20 d’agost, dia en el qual obriran les oficines del Nou Estadi. L’horari d’obertura serà de 9h a 13.30h i de 16h a 19h de dilluns a divendres. I a partir de l’1 de setembre, la botiga-museu de l’Avinguda Catalunya també obrirà les seves portes i es podran efectuar les renovacions i les noves altes.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades