Esports
Foto: Miquel Sánchez
18 d'agost del 2020
El membre dels Atletes d’Altafulla Miquel Sánchez assoleix el repte de completar la Carros de Foc
El pròxim mes de setembre s’havia de dur a terme una prova competitiva per commemorar el 20è aniversari, que ha quedat ajornada pel coronavirus
L’estiu de 2020 s’ha convertit en una oportunitat perquè els corredors assoleixin els reptes personals que tenien planejats des de fa temps i que havien ajornat per manca de temps. El fet que la majoria de curses que estaven programades hagin quedat suspeses per la crisi sanitària del coronavirus els ha concedit el temps necessari per entrenar-se i assolir el seu propi desafiament. És el cas del membre dels Atletes d’Altafulla, Miquel Sánchez, que recentment ha completat la històrica Carros de Foc.

La Carros de Foc és una ruta de muntanya de recorregut circular de més de 72 km, que uneix els nou refugis que hi ha dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Enguany es compleixen 20 anys des que es va instaurar aquest recorregut i s’havia preparat una prova competitiva per commemorar l’efemèride el pròxim mes de setembre. La cursa, però, ha quedat ajornada fins al 18 de setembre de 2021 pels motius derivats de la Covid-19.

Miquel Sánchez tenia decidit participar en aquesta prova commemorativa, i per no esperar al pròxim any, ha decidit fer-la aquest mes de juliol aprofitant que tots els refugis estaven oberts i preparats per acollir a tots aquells esportistes que perseguien el mateix objectiu. En declaracions a Altafulla Ràdio ha assegurat que ha viscut una experiència fantàstica que recomana a tothom.

Miquel Sánchez s’ha acompanyat d’un bon amic per assolir el repte de la Carros de Foc, realitzant el recorregut de 72,5 km en dos dies i mig. Ara que ha aconseguit la fita, caldrà veure si manté la il·lusió i l’energia suficient per dur a terme la prova competitiva el 2021.
Miquel Sánchez, atleta
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla