Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
18 d'agost del 2020
El Nàstic blinda la porteria amb la veterania de Wilfred
El porter format al planter del Sevilla arriba avalat per les 12 temporades que acumula a Segona B i els més de 400 partits que ha disputat
La porteria del Nàstic de Tarragona ja té els dos guardians que intentaran protegir-la en la temporada 2020-21 amb la contractació del veterà José Manuel Muñoz ‘Wilfred’ (36 anys), que arriba lliure després de finalitzar el contracte que l’unia amb el Marbella. D’aquesta manera, la direcció esportiva assoleix l’objectiu que s’havia marcat per aquesta demarcació, comptar amb els serveis d’un porter amb molta experiència en la categoria i amb els d’un jove valor en projecció com és Álvaro González ‘Gonzi’.

El porter format al planter del Sevilla arriba a la Budallera avalat per les 12 temporades que acumula a la Segona Divisió B amb més de 400 partits entre les competicions de lliga i la Copa del Rei, i les diferents promocions d’ascens que ha disputat. La darrera, la d’enguany amb el Marbella, amb el qual no ha pogut superar la primera eliminatòria davant el Cornellà.
Prèviament a la seva etapa en el conjunt andalús, Wilfred havia defensat la porteria del Villanovense, l’Olot i el Guijuelo. En aquest darrer, on va jugar en el curs 2013-14, va ser el porter menys golejat del seu grup, un mèrit que ja havia assolit anteriorment amb el Llagostera i el Mirandés.

El nou porter grana s’ha incorporat als entrenaments amb la resta dels seus companys en la sessió d’aquest dilluns a la tarda. El club comunicarà en els pròxims dies el dia i hora de la seva presentació.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla