Esports
Foto: Enzo10
19 d'agost del 2020
El CFP Torredembarra i Enzo10 clouen la 7a edició del Campus d'estiu amb rècord de participants
Malgrat la situació sanitària, l'entitat ha arribat a comptar algunes setmanes amb més d'una cinquantena de nens i nenes
El Club Futbol Platja Torredembarra (CFPT) ha clos el setè Campus d'estiu, que ha tornat a comptar amb la col·laboració de la marca esportiva Enzo10 de Llorenç Gómez. El passat divendres 14 d'agost, l'entitat va acomiadar l'edició d'aquest 2020 amb una convocatòria especial on va lliurar una samarreta commemorativa als nens i nenes que durant els mesos estivals han participat de l'activitat. La jornada va acabar amb una foto de família i partits amistosos entre els assistents.

La crisi sanitària del coronavirus feia que el nivell de participació d'enguany fos una incògnita, però res més lluny de la realitat. El campus d'estiu del CFPT s'ha convertit en una edició de rècord perquè en algunes de les setmanes s'ha comptat amb més d'una cinquantena de nens i nenes. L'entitat, això sí, ha hagut de complir amb els protocols i les mesures de seguretat que han establert les administracions per evitar qualsevol risc de contagi de la Covid-19 com l'ús de mascareta, la neteja del material o la comprovació de símptomes abans i després de les activitats.

Quant a les activitats, l'afectació ha estat mínima. Tot i que els participants no han pogut gaudir ni del trenet turístic ni de la Piscina Municipal, la resta de propostes s'han dut a terme amb normalitat. La iniciació al futbol platja ha centrat la planificació, sempre adaptada a les diferents franges d'edat i promoguda a través del joc i la diversió. Unes sessions que posteriorment s'han posat en pràctica en el terreny de joc, i que han acabat amb una bona remullada al mar.

El president del CFPT i propietari d'Enzo10, Llorenç Gómez, ha qualificat l'edició d'enguany "d'èxit rotund". Tot i tractar-se d'un any especial i amb restriccions a causa de la situació sanitària, el jugador flamant subcampió de Polònia ha celebrat la manera en què el coordinador José Arias i la resta de monitors s'han adaptat a les circumstàncies, i s'ha mostrat "content i agraït" amb tots ells. El president de l'entitat tanca aquesta setena edició amb un "notable alt" i amb ganes de reprendre de nou el campus l'any vinent i de millorar, fins i tot, les xifres d'enguany.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla