Esports
Foto: Kàrting Altafulla
20 d'agost del 2020
El Kàrting Altafulla obre les inscripcions per al GP4 del Campionat Amateur
El gran al·licient d’aquesta prova són els nous karts que han arribat recentment de la mà de l’empresa vallenca BRB karts
Els pilots que participen en el VIII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla ja poden formalitzar les seves inscripcions per al Gran Premi número 4, que tindrà lloc el pròxim 6 de setembre. Cal recordar que la prova s’havia de celebrar el passat 8 d’agost, però l’organització va decidir canviar la data perquè molts dels participants estan de vacances aquest mes. Així ho explicava als micròfons d’aquesta casa un dels treballadors del kàrting i participant en la competició, Arturo López.

Un dels grans al·licients d’aquesta prova són els nous karts que han arribat recentment de la mà de BRB karts, considerada la principal fàbrica de karts d’Espanya i que té la seva seu a Valls. L’adaptació dels pilots durant els entrenaments previs a la cursa serà clau per determinar el que passarà a la pista.

Com és habitual, el GP4 comptarà amb tota mena de detalls com comissaris i director de cursa, control de pes, senyalització amb banderes, podi i trofeus per a totes les curses, i premis per als guanyadors. Durant la jornada, els pilots realitzaran els entrenaments lliures per agafar contacte amb els nous karts i el circuit, la classificació per determinar l’ordre de sortida, i finalment la cursa a 25 voltes.

El cost de la inscripció és de 55 euros fins al dijous abans de la cursa. Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu a l’adreça electrònica campionat@kartingaltafulla.com, visitar el portal web www.kartingaltafulla.com o trucar al telèfon 977 65 22 77.
Arturo López, treballador del kàrting
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla