Esports
Foto: InfoCamp
20 d'agost del 2020
El 42è Cros Popular Vila de Torredembarra se celebrarà en format contrarellotge
Les inscripcions romanen obertes fins al 10 de setembre al portal web de l’Ajuntament i el dia 12 es podran fer de forma presencial al Pavelló Sant Jordi
La regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i el Club Atletisme Torredembarra organitzaran el 42è Cros Popular Vila de Torredembarra el pròxim 13 de setembre, i com era d’esperar, la competició es durà a terme en un format diferent de l’habitual i adaptat a la crisi sanitària del coronavirus. La prova serà a contrarellotge i amb una participació limitada a un màxim de 300 atletes.

La primera sortida tindrà lloc a les 8.30h i l’última a les 10.30h, i cada corredor sortirà vuit segons després que l’anterior per ordre de dorsal. Els participants podran córrer individualment i per equips de tres atletes. Durant la cursa, no es podrà córrer al costat dels atletes, i aquests hauran de guardar una distància de 10 metres entre ells.
La competició consta de nou categories masculines i nou categories femenines, les quals es relacionen amb l’any de naixement dels atletes. El circuit té un recorregut de 6.300 km, i tant la sortida com l’arribada seran a les pistes d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal. Els tres primers classificats individuals i per equips de cada categoria rebran el corresponent trofeu després de la cursa.

Les inscripcions ja estan obertes i la data límit per apuntar-se al 42è Cros Popular Vila de Torredembarra és el 10 de setembre. Tot i que el procés es pot fer telemàticament a través del portal web del consistori, també es podran realitzar inscripcions presencials al Pavelló Sant Jordi el 12 de setembre, de 9h a 12h. El cost de la inscripció és de 10 euros, i inclou mascareta commemorativa, assegurança, beguda i una aportació de 2 euros a Càritas Torredembarra.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla