Esports
Foto: Ajuntament del Catllar
24 d'agost del 2020
El Catllar guanya el trofeu de la seva festa major davant el Morell amb un solitari gol de Ian Arques
El conjunt catllarenc inicia aquest dilluns la pretemporada amb l’objectiu de cohesionar un vestidor pràcticament nou de cara a l’inici de lliga
El Club Esportiu El Catllar s’ha imposat per la mínima al CD Morell en l’amistós que s’ha disputat aquest diumenge 23 d’agost en el marc del Trofeu de Festa Major del municipi del Baix Gaià. Ian Arques, un dels nous futbolistes de l’equip, ha anotat l’únic gol del partit en el minut 65.
El partit s’ha disputat un dia abans de l’inici de la pretemporada, que tindrà lloc aquest dilluns 24 d’agost. Per això, l’entrenador Isaac Fernández ha assegurat que no es pot treure cap tipus de conclusió i que només ha suposat una oportunitat per “conèixer una mica més els jugadors” d’una plantilla que pràcticament és nova.

Quant a l’inici de la pretemporada, Fernández ha explicat que intentaran que el període de preparació previ a la competició sigui el més normal possible, tenint en compte les circumstàncies actuals i els possibles contratemps que puguin sorgir i amenaçar l’inici de la lliga.

Un dels aspectes que cal destacar del Trofeu de Festa Major del Catllar és que hi ha hagut públic. Els assistents s’han assegut –no estava permès veure el duel dempeus, mantenint la distància de seguretat de 2 metres, i per accedir al camp s’havien de facilitar les dades personals. Una sèrie de requisits que si es respecten poden facilitar l’entrada dels espectadors no només en els amistosos sinó també en la competició de lliga.
Isaac Fernández, entrenador del Catllar
Isaac Fernández, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla