Esports
Foto: Non Stop Aliments
26 d'agost del 2020
Els Atletes d’Altafulla recolliran aliments per col·laborar amb Non Stop Aliments aquest dimecres de 20h a 21h al Centre d’Entitats
L’acció s’emmarca dins del repte solidari ‘Camí de l’esperança’, on 15 corredors travessen Catalunya per recaptar aliments pels més necessitats
Els Atletes d’Altafulla ja ho tenen tot a punt per convertir el Centre d’Entitats d’Altafulla en un punt de recollida d’aliments aquest dimecres 26 d’agost i contribuir a la iniciativa solidària que ha organitzat Non Stop Aliments per ajudar als més necessitats. El repte ‘Camí de l’esperança’ ha començat aquest dilluns a Sant Martí d’Empúries, des d’on els 15 corredors participants han iniciat el recorregut de 600 km que els portarà fins a Roquetes el pròxim divendres.

L’objectiu de la proposta és recaptar 1 kg d’aliments per cada quilòmetre que els esportistes recorrin mentre travessen Catalunya. Els punts de recollida d’aliments s’ubiquen en diferents poblacions per les quals hi passaran. I aquí és on entren a escena els Atletes d’Altafulla. Com el recorregut no passa pel Baix Gaià, l’entitat ha decidit col·locar un punt de recollida a la vila perquè tots els veïns del municipi i de la contornada puguin aportar el seu granet de sorra.

Tothom que ho desitgi pot portar els seus aliments –preferentment en envasos de plàstic com oli, llegums o llet, al Centre d’Entitats (carrer de l’Oliverot nº4) aquest dimecres 26 d’agost de 20h a 21h. Ho explica un dels responsables de l’entitat, Miquel Sánchez.

Els aliments que es recaptin a Altafulla es traslladaran a Roquetes, on s’acabarà el repte solidari després que els 15 corredors hagin completat el ‘Camí de l’esperança’ recorrent 600 km i més de 22.000 metres de desnivell positiu amb l’única finalitat d’ajudar als més necessitats.
Miquel Sánchez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla