Esports
Foto: Altafulla Ràdio
28 d'agost del 2020
El CE Altafulla suspèn tots els partits de pretemporada i adapta els entrenaments a la realitat sanitària
Des del club demanen un protocol unificat a les autoritats competents i el suport econòmic i jurídic necessari per fer front a la situació
El partit amistós entre el CE Altafulla i la UE Segur que s’havia de disputar aquest diumenge 30 d’agost a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, ha quedat suspès després que el club groc-i-negre hagi renunciat a jugar tots els compromisos de pretemporada fins que no millori la situació sanitària. La decisió s’aplica al primer equip masculí, però també al primer equip femení i a l’Escola de Futbol Base, que tenen previst iniciar els entrenaments la segona setmana de setembre.

El president del club, Francesc Julià, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que la decisió del club respon a la voluntat de protegir als seus futbolistes, però també als dels equips rivals.

Com ja s’ha pogut comprovar amb els entrenaments del primer equip, el club ha hagut de buscar un responsable sanitari que vetlli pel compliment de les mesures de seguretat com el control de la temperatura, la neteja de les mans amb gel hidroalcohòlic o la desinfecció del material. Unes mesures que comporten una despesa econòmica per al club, que seria més gran en cas de fer amistosos. A banda d’això, si algun jugador de l’equip propi o del rival dona positiu dies més tard, pot comprometre als responsables del club.

El club manté els entrenaments de totes les seccions, en els quals s’aplicarà un protocol exhaustiu dissenyat conjuntament amb l’Ajuntament d’Altafulla i que ja s’ha començat a utilitzar amb l’inici de la pretemporada del primer equip masculí. Els equips, a més, realitzaran les sessions en grups reduïts per evitar el contacte físic entre tots els membres de la plantilla.

L’Altafulla espera que el Govern de la Generalitat de Catalunya o la Federació Catalana de Futbol (FCF) presentin un protocol unificat per a tots els clubs federats o noves directrius adaptades a l’evolució de la situació sanitària, i que els donin suport sanitari i jurídic per iniciar les competicions amb totes les garanties.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla