Esports
Foto: Altafulla Ràdio
03 de setembre del 2020
El Bàsquet Baix Gaià inicia la pretemporada amb entrenaments individuals i de tecnificació
El CB Altafulla i el Torredembarra BC aposten per la precaució fins que hi hagi un protocol que garanteixi la seguretat dels esportistes a l’hora de treballar en grup
El Bàsquet Baix Gaià ha donat el tret de sortida a la tercera temporada del projecte que coordinen conjuntament el CB Altafulla i el Torredembarra BC aquest dimarts 1 de setembre amb l’objectiu de preparar-se per a l’inici de lliga, que tindrà lloc entre mitjans i finals d’octubre. La presidenta del club altafullenc i cooresponsable de la iniciativa, Assumpta Tomàs, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que els jugadors estan molt contents per tornar a la pista després de tants mesos, tot i que de moment cal prendre’s les sessions amb precaució perquè el coronavirus encara no ha desaparegut.

La precaució del Bàsquet Baix Gaià en l’inici de la pretemporada implica que els entrenadors han de preparar els entrenaments amb exercicis individuals i de tecnificació per evitar el contacte directe entre els jugadors. Aquesta manera de treballar es mantindrà fins que la Federació Catalana de Basquetbol (FCB) i la conselleria d’Esport de la Generalitat de Catalunya estableixin un protocol que garanteixi el benestar de tothom a l’hora de treballar en grup.
Els esportistes entre i surten esgraonadament pels diferents accessos tant del Pavelló d’Altafulla com del Pavelló Sant Jordi, i fins i tot, porten les seves pròpies pilotes per evitar fer servir les del club.

A dia d’avui, l’únic equip del Bàsquet Baix Gaià que sap quan començarà el campionat de lliga i a quins rivals s’enfrontarà és el Cadet femení que jugarà a nivell interterritorial. És a dir, que a banda de visitar algunes pistes tarragonines també es desplaçarà molt sovint fins al Barcelonès. De fet, un dels seus rivals serà el Barça CB San Feliu. El debut, però, tindrà lloc el dissabte 17 d’octubre a la pista del CB Valls.
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla