Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
04 de setembre del 2020
Els Atletes d’Altafulla ja estan preparats per reprendre les activitats a peu de carrer amb la XXII Pujada a l’Ermita d’aquest dissabte
Per complir amb les mesures de seguretat, els corredors sortiran de forma esgraonada, i tot seguit ho faran els caminants mantenint la distància de seguretat
Un any més, la Festa Major votiva del Quadre de Sant Antoni d’Altafulla compta en el seu programa amb la Pujada a l’Ermita - Memorial Baltasar Rabassa que organitzen els Atletes d’Altafulla. La proposta compleix aquest dissabte 22 edicions, i ho fa amb la incertesa de no saber quants esportistes hi participaran a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Així ho ha reconegut un dels responsables de l’organització, Jordi Ribé, qui també ha destacat que al tractar-se d’una prova no competitiva, es més senzill complir amb les mesures de seguretat pertinents.

La Pujada a l’Ermita començarà com és habitual a les 9h des de Pont de Mar. Tothom que vulgui participar-hi ha de ser-hi una estona abans al lloc de la sortida i no cal inscripció prèvia. El que sí que es demana des de l’organització és l’ús de mascareta. Els participants que optin per la modalitat de cursa també l’han de portar excepte en el moment de córrer. Com ha explicat Ribé, els corredors sortiran de forma esgraonada, mentre que els caminants ho faran tot seguit mantenint la distància de seguretat entre uns i altres.

Pels Atletes d’Altafulla, aquesta és la primera activitat que organitzen a peu de carrer després del confinament. Jordi Ribé ha reconegut que els feia molta il·lusió tornar a fer activitats, començant per la Pujada a l’Ermita d’aquest dissabte 5 de setembre. L’acte els servirà per adaptar-se a la “nova manera de fer les coses” i enfocar la mirada a la Cursa de Tardor de l’1 de novembre. La voluntat de l’entitat es realitzar-la, però la situació sanitària serà la que marcarà si s’acaba celebrant o no.

De moment, l’única certesa que tenen els Atletes d’Altafulla és que aquest dissabte podran celebrar la 22a edició de la Pujada a l’Ermita de Sant Antoni, un dels actes ineludibles de ‘La Petita’ en les dues últimes dècades. Com és habitual, els participants podran recuperar forces a l’arribada amb la fruita i les begudes que disposaran els atletes amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla.
Jordi Ribé, responsable dels Atletes d'Altafulla
Jordi Ribé, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla