Esports
Foto: CE Altafulla
09 de setembre del 2020
L’Escola de Futbol Base de l’Altafulla dona el tret de sortida a la temporada
El primer dia ha servit per posar en pràctica el protocol de seguretat dissenyat pel club i l’Ajuntament per tal de reduir el risc de contagi del coronavirus
El CE Altafulla ja té operatives a totes les seves seccions. Després que els sèniors masculí i femení, i l’equip de veterans haguessin començat els entrenaments, aquest dimarts 8 de setembre ha estat el torn de l’Escola de Futbol Base. Un moment molt esperat tant pel club, com pels jugadors i les seves famílies, que han reprès les sessions després de sis mesos d’aturada a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Així ho ha assegurat el president Francesc Julià, qui també ha remarcat la importància que té l’esport per a la salut dels jugadors.

El primer dia d’entrenament també ha servit per posar en pràctica el protocol de seguretat que han dissenyat conjuntament el club i l’Ajuntament d’Altafulla per reduir el risc de contagi entre els entrenadors, els jugadors i les famílies. El president de l’Altafulla, Francesc Julià, ha explicat que tot ha funcionat correctament i que tothom ha quedat satisfet per les mesures que s’han adoptat.

El club ha col·locat un punt de control en l’entrada per realitzar un registre diari per controlar la traçabilitat dels jugadors i familiars que els acompanyen –en cas de romandre al camp durant l’entrenament, per si es produeix un cas positiu de coronavirus. Els familiars no poden accedir a la grada, el lloc per on els jugadors accedeixen a la gespa, i la sortida de l’estadi s’efectua per un accés diferent al de l’entrada. Els lavabos tampoc es poden utilitzar per raons de seguretat.

Malgrat que tant els entrenadors com els jugadors tenen ganes de jugar partits i competir, Francesc Julià creu que per les circumstàncies excepcionals que vivim, la temporada d’enguany “hauria de ser de formació i no de competició” perquè el “risc zero no existeix” quan els equips juguen cada cap de setmana contra un equip diferent. Quan la Federació Catalana de Futbol (FCF) faci públic els calendaris, “haurem de valorar com ho fem perquè tots tenim ganes de competir però sempre que hi hagi les màximes garanties” per fer-ho amb seguretat, ha sentenciat.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla