Esports
Foto: Kàrting Altafulla
10 de setembre del 2020
Daniel Ballarín s’imposa en el GP4 del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
Arturo López segueix liderant la classificació general. Marc Rovira i Jordi Durant encapçalen la taula dels pilots de 85 kg i els novells, respectivament
El Campionat Amateur del Kàrting Altafulla té dos dominadors, l’actual campió Arturo López i l’aspirant Daniel Ballarín. El primer, líder del campionat, va imposar-se en la primera i la tercera prova, mentre que el segon ho va fer en la segona i en la quarta, que va disputar-se el diumenge 6 de setembre després de l’aturada de la competició durant el mes d’agost.

Ballarín va fer el millor temps en la ronda de classificació per determinar l’ordre de la sortida dels pilots, una circumstància que va saber aprofitar en la cursa per pujar al primer esgraó del podi. Aquesta vegada el van acompanyar Alex Johnson, que va registrar la volta més ràpida de la cursa, i el mateix Arturo López. En la Final B, Pau Caballé va ser el vencedor per davant de Juan Diego i Danut Vladasel.

Els resultats de la quarta prova mantenen a Arturo López com a líder indiscutible del campionat amb 195 punts, 46 més que Paulinho Mateus i 56 més que Manel Parra. Daniel Ballarín se situa 5è amb 132 punts per darrere de Jordi Estrada, que és 4t amb 134. El fet de no participar en la tercera cursa l’ha penalitzat malgrat sumar dues victòries.

Quant a la classificació dels pilots de més de 85 kg, Marc Rovira es manté primer amb 98 punts, 10 més que José Antonio Martínez. Els dos sembla que seran els que lluitaran pel lideratge en les dues últimes curses perquè el tercer, Toni Cantón, té 61 punts. I en la taula dels novells, la cosa segueix molt igualada. Jordi Durant és primer amb 94 punts, Jonathan Carpintero és segon amb 94, i Albert Mauri és tercer amb 93.

El GP5 del VIII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla tindrà lloc el pròxim 27 de setembre, mentre que la sisena i última prova se celebrarà el 18 d’octubre.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla