Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
10 de setembre del 2020
El CE Rítmica Torredembarra es marca objectius a curt termini en l’inici de la temporada a l’espera de poder competir
El club té previst començar a treballar amb grups estables de cinc persones per preparar els muntatges col·lectius en 15 dies
El Club Esportiu Rítmica Torredembarra ha inaugurat aquest dilluns 7 de setembre la nova temporada esportiva, un moment molt esperat tant per les entrenadores com per les gimnastes del club després que el curs anterior no es pogués acabar a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Cal recordar, però, que l’entitat va seguir fent classes de manera telemàtica, i durant l’estiu, ja amb el final del confinament, també han fet entrenaments amb grups reduïts i en espais diferents.

L’entrenadora Sonia Belmonte ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que, segons els ha comunicat la Federació Catalana de Gimnàstica, a l’octubre es podrien reprendre les competicions. Per això, les gimnastes treballaran durant la primera part de la temporada els mateixos muntatges que estaven treballant abans de l’aturada per la Covid-19.

Quant als campionats escolars, s’han suspès per raons de seguretat i el CE Rítmica Torredembarra ja pensa en la segona part de la temporada, que començarà el mes de febrer amb l’esperança de poder competir. Com la competició és un al·licient molt important per a les noies, les entrenadores preparen els entrenaments perquè puguin assolir objectius a curt termini i segueixin evolucionant com a gimnastes.

Durant les sessions, les gimnastes entrenen sense mascareta però ho fan en un espai individual de 2x2 metres, i entre elles no hi ha cap tipus de contacte. Des del club, però, tenen previst que després de les primeres dues setmanes d’entrenaments es puguin dissenyar grups estables de cinc persones per treballar els muntatges col·lectius. Ho explica l’entrenadora Sonia Belmonte.

El CE Rítmica Torredembarra també ha establert un protocol d’actuació en diferents escenaris. Si confinen a una de les gimnastes perquè algun company de la seva classe ha donat positiu per coronavirus, podrà seguir els entrenaments des de casa per streaming. Si la situació sanitària empitjora i l’Ajuntament ordena reduir la ràtio d’esportistes en el pavelló al 50%, els grups entrenaran un dia a la setmana des de casa a través de la plataforma Zoom. I si es produís un segon confinament total, les sessions es farien per videotrucada.
Sonia Belmonte, entrenadora
Sonia Belmonte, entrenadora
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla