Esports
Foto: Altafulla Ràdio
14 de setembre del 2020
El Creixell i el Catllar B, satisfets amb el nou sistema de competició per al grup tarragoní de Quarta Catalana
Els dos equips competirien en el mateix subgrup juntament amb els representants del Baix Penedès, l’Alt Camp i alguns afegits més d’altres demarcacions
El grup de Quarta Catalana on militen els representants del Camp de Tarragona es dividirà en dos subgrups com a conseqüència derivada de la crisi sanitària del coronavirus a falta que la Federació Catalana de Futbol (FCF) ho faci oficial. Segons ha pogut saber Altafulla Ràdio, davant la inscripció de 20 equips a la categoria, l’organització ha decidit repetir el mateix model de competició que a Primera i Segona Catalana.

Els equipsd el Grup 24 es dividiran en dos grups. Uns seguiran competint en el Grup 24 i els altres ho faran en el Grup 23. L'inici d'ambdues lligues serà el 10 i 11 d'octubre en un format a dues voltes per determinar els equips que disputaran la fase d'ascens i els que jugaran un torneig complementari. Els primers 4 classificats de cada grup lluitaran per pujar de categoria, mentre que la resta disputarà la Copa Tarragona. El campió i subcampió de la fase final pujaran a Tercera Catalana.

Els equips del Baix Gaià, la UE Creixell i el CE El Catllar B quedarien enquadrats en el mateix subgrup juntament amb el CF Banyeres, el CF Cunit, el FC Perafort, el FC Tàrraco, el Vilabella Atlètic i els filials del CE Alcover, el CE Constantí, i el CF Montblanc.

L’entrenador del Creixell, Gustavo Pablo Debiasi, s’ha mostrat molt satisfet amb el nou format de competició perquè és molt més llaminer que el que s’utilitzava fins ara, malgrat que la proposta ve derivada de la crisi sanitària. L’objectiu de l’equip és estar en la fase final i lluitar per l’ascens a Tercera.

Menys ambiciós s’ha mostrat el tècnic del Catllar B, Daniel Martin, conscient que el seu equip és un dels nouvinguts a la categora i que molt probablement necessitarà una temporada de rodatge perquè els futbolistes s’hi adaptin. En el que sí que coincideix amb el seu homòleg del Creixell és en la valoració del nou format, que farà que la segona part de la temporada sigui molt emocionant tant pels que lluitaran per l’ascens com pels que ho faran per conquerir la Copa Tarragona.

En l’altre subgrup militarien el CD Borges del Camp, la UE Espluga de Francolí, el Marina Cambrils, el Base l’Hospitalet, el FC Almoster, l’EF Salou, el Reus Roig i Negre, i els filials del CD Riudoms, el CF Vila-seca, i la UD Salou. Tots ells cercaran una de les quatre places per no acomiadar el somni de l'ascens a mitjans de temporada.
Gustavo Pablo Debiasi, entrenador del Creixell
Daniel Martin, entrenador del Catllar B
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla