Esports
Foto: LaLiga
15 de setembre del 2020
Alberto Benito estrena el nou curs com a titular en la derrota de l’Albacete al camp de l’Espanyol (3-0)
L’altafullenc juga pràcticament tot el partit i continua gaudint de la confiança de Lucas Alcaraz per ser el lateral dret de l’equip
L’Albacete Balompié d’Alberto Benito ha perdut en el seu debut en la nova temporada 2020-21 en el camp d’un dels favorits per pujar a Primera Divisió, el RCD Espanyol de Vicente Moreno. El conjunt manxec ha estat molt inferior al conjunt local, i ha marxat cap a Castella-La Manxa amb un 3-0 en contra.

A nivell individual, l’altafullenc s’ha estrenat sent titular en el primer onze oficial de Lucas Alcaraz. El tècnic ja va apostar per ell quan va arribar a la banqueta a mitjans de la temporada passada i manté la mateixa confiança que llavors. Benito ha jugat gairebé els 90 minuts, sent substituït en el minut 84 per Carlos Isaac. Davant la impossibilitat d’aspirar a sumar cap resultat positiu quan només quedaven sis minuts, Alcaraz ha preferit donar minuts al jove lateral cedit per l’Alavés.

Cal recordar que Alberto Benito afronta el nou curs després d’haver jugat més minuts que mai en l’anterior, fent valer la seva experiència i qualitat com a futbolista per convèncer a Luis Miguel Ramis primer i Lucas Alcaraz després per ser el lateral dret titular. Superar els 2.859 minuts de la 2019-20 és un repte molt difícil, i més en una temporada on els entrenadors hauran de protegir als futbolistes per les exigències d’un calendari més curt de l’habitual a causa de la crisi sanitària. De moment, però, l’altafullenc comença sent important i intentarà aportar el seu granet de sorra perquè l’Albacete tingui una temporada més tranquil·la que l’anterior.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla